Download Mp3 Gede Roso - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Gede Roso 

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

kudu piye maneh anggonku mbuktikke
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji nyenengke atimu
opo kurang percoyo
opo kurang bukti

kabeh wes tak lakoni
kudune kowe ngerteni
gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe neng atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
 
kudu piye maneh anggonku mbuktikke
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji nyenengke atimu
 
Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

⚠ Tips! Klik 2x


Kumpulan Lirik Original Lagu Gede Roso - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Sindy Purbawati - Gede Roso (Official Acoustic Version)

0 Comments:

Post a Comment