Download Mp3 Duhkita Tresna - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Duhkita Tresna

Gumulung ombak ing warih
Kaya ngiris ati kang perihh
Candra ngilo ing talaga
Saksi nggonku nandang lara

Ndika kang sun tresna
Mung kari lelamunan ing netra
Ninggal rasa nyuwek tatu
Kaya ngene lelakonku

Ragaku kumleyang
Sesotyaku ilang
Kang sun jaga wus ngelia
Megat talining asmoro

Sunaring kartika candra
Dadya pepadhang duhkita
Tresna kang banget tak jaga
Amung winales cidra

Ndika kang sun tresna
Mung kari lelamunan ing netra
Ninggal rasa nyuwek tatu
Kaya ngene lelakonku

Ragaku kumleyang
Sesotyaku ilang
Kang sun jaga wus ngelia
Megat talining asmoro

Sunaring kartika candra
Dadya pepadhang duhkita
Tresna kang banget tak jaga
Amung winales cidra
⚠ Tips! Klik 2x

Downlaod Mp3 Sindy Purbawati - Duhkita Tresna

Kumpulan Lirik Original Lagu  Duhkita Tresna - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Sindy Purbawati - Duhkita Tresna Official Lyric Video
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama