Download Mp3 Dalan Liyane - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
⚠ Tips! Klik 2x


Kumpulan Lirik Original Lagu Dalan Liyane - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Sindy Purbawati - Dalan Liyane
Bagikan:

2 comments

Top Ads

Bottom Ads