Downlaod Mp3 Kasunyatan - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Kasunyatan 

Rogo kang kajiret tresno
Pinali talining jiwo
Gegandrung parasmu kang mas

Ora gampang nampa lelakon iki 
Aku wes nyoba ikhlas nanging abot tak lakoni
Nampa kasunyataning tresna
Koe sumandhing wong lia

Apuranen aku yen ninggalke sliramu 
Nanging atiku wes dudu duwekmu
Gusti tansah krungu apa panyuwunanmu
Muga koe enggal entuk gantiku

Ati durung lilo koe nyanding wong lio 
Apa iki kasunyatan sing tak tampa
Bebasane kembang mekar ana ing ati
Nanging dudu aku seng ndueni

Wes cukup lalekno timbang atimu lara
Merga rasa tresna rabisa dipekso
Atiku percaya yen koe mesti bisa
Nglila'ake aku sumandhing wong lio

Roso trenso kang sanyoto 
Mung sawiji kangosiro

Ora gampang nampa lelakon iki 
Aku wes nyoba ikhlas nanging abot tak lakoni
Nampa kasunyataning tresna
Koe sumandhing wong lia

Apuranen aku yen ninggalke sliramu 
Nanging atiku wes dudu duwekmu
Gusti tansah krungu apa panyuwunanmu
Muga koe enggal entuk gantiku

Ati durung lilo koe nyanding wong lio 
Apa iki kasunyatan sing tak tampa
Bebasane kembang mekar ana ing ati
Nanging dudu aku seng ndueni

Wes cukup lalekno timbang atimu lara
Merga rasa tresna rabisa dipekso
Atiku percaya yen koe mesti bisa
Nglila'ake aku sumandhing wong lio
Aku lan kowe kepisahake tresno

Lirk Terjemah Bahasa Indonesia

tidak mudah menerima kisah ini
aku sudah mencoba iklhas tapi berat untuk kujalani
menerima kenyataan cinta
dirimu bersanding dengan orang lain

maafkan aku jka meninggalkanmu
tetapi hatiku sudah bukan milikmu
tuhan pasti mendengar permintaanmu
semoga kamu cepat mendapatkan gantiku

hati belum menerima kamu bersanding dengan orang lain
apa ini kenyataan yang harus ku terima
ibaratkan bunga yang mekar dalam hati
Tetapi bukan aku yang memiliki

sudah cukup lupakan aku
karna cinta tidak bisa dipaksakan
hatiku percaya jika kamu pasti bisa
mengiklhaskan aku bersanding dengan orang lain
Aku lan koe kapisahake tresna 
aku dan kamu terpisahkan cinta

⚠ Tips! Klik 2x

Downlaod Mp3 Sindy Purbawati - Kasunyatan 

Kumpulan Lirik Original Lagu  Kasunyatan - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Sindy Purbawati - Kasunyatan | Official Lyric Video
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama