Downlaod Mp3 Hanya Rindu Versi Jawa - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Hanya Rindu "versi Jawa"

wayah ku dewean
aku nyawang foto lan video
bebarengan sing wis suwe tak simpen
ajur atiki nyawang gambar kabeh iki
sing ora biso tak ulang maenh

kulo pengen sakniki jenegan woten mriki
guyon bebarnegan koyo kolo wingi
masio mong sedelo gusti tulung ngijabahi
tak tompo takdir iki sing dadi pestineng gusti
ati iki mong kangen ho ho

sekabehe coro uwis tak cobo 
supoyo  aku biso nerimo
nanging kabeh rubedo 
angel ngebusek kenangan iku

kulo pengen sakniki jenegan woten mriki
guyon bebarnegan koyo kolo wingi
masio mong sedelo gusti tulung ngijabahi
tak tampi takdir iki sing dadi pestineng gusti
ati iki mong kangen ho ho

kulo pengen sakniki jenegan woten mriki
guyon bebarnegan koyo kolo wingi
masio mong sedelo gusti tulung ngijabahi
tak tampi takdir iki sing dadi pestineng gusti

kulo pengen sakniki jenegan woten mriki
guyon bebarnegan koyo kolo wingi
masio mong sedelo gusti tulung ngijabahi
tak tampi takdir iki sing dadi pestineng gusti
ati iki mong kangen ho ho
ati iki mong kangen ho ho
ku kagen semmu ibu

⚠ Tips! Klik 2x


Kumpulan Lirik Original Lagu Hanya Rindu Versi Jawa - Sindy Purbawati  (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Hanya Rindu - Andmesh Versi Jawa Cover by Sindy Purbawati

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama