Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Downlaod Mp3 Dewe Dewe - Sindy Purbawati (Rock Version) dan Lirik


Lirik Lagu Dewe Dewe (Rock Version) 

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
ojo butuh ngawur
rejeki ono sing ngatur

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
mending sregep kerjo
kanggo mikir keluargo

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire


Kumpulan Lirik Original Lagu Dewe Dewe - Sindy Purbawati (Rock Version) (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Sindy Purbawati - Dewe Dewe (Official Rock Version) #dewedewe #abahlala #sindypurbawati

Post a Comment for "Downlaod Mp3 Dewe Dewe - Sindy Purbawati (Rock Version) dan Lirik"