Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Downlaod Mp3 Asmoro Lereng Lawu - Sindy Purbawati dan Lirik


Lirik Lagu Asmoro Lereng Lawu 

Banyu kang tumetes nelesi bumi
Nggawa rasa kang ngreranta ati
Ngreranta ati kang sepi
Ademe dalan iki kang dadi seksi
Ing lereng e lawu nggonku nunggu pawartamu
Duh nimas (kang mas) jejantunging atiku

Deresing banyu udan nerak raga kang kasmaran
Mega kang tumlawung ngrasakke wong nandang wuyung
Wong ayu (bagus) sira kembanging atiku
Sang dyah ayu (duh wong bagus) jejampining tresnaku
Endi janjimu seng ra arep ninggalke aku
Endi janjimu seng bakal setya satuhu
Duh nimas (kang mas) tresnaku mung kanggo sliramu
Kancanono nganti kukuting ndoya

Duh wong manis tresnaku iki mung siji
Mung kanggo memanik ing ati
Duh wong manis tresnaku ra bakal lalis
Sumpah ing ati rabakal mblenjani

Ademe dalan iki kang dadi seksi
Ing lereng e lawu nggonku nunggu pawartamu
Duh nimas (kang mas) jejantunging atiku

Deresing banyu udan nerak raga kang kasmaran
Mega kang tumlawung ngrasakke wong nandang wuyung
Wong ayu (bagus) sira kembanging atiku
Sang dyah ayu (duh wong bagus) jejampining tresnaku
Endi janjimu seng ra arep ninggalke aku
Endi janjimu seng bakal setya satuhu
Duh nimas (doh wong bagus) tresnaku mung kanggo sliramu
Kancanono nganti kukuting ndoya

Duh wong manis tresnaku iki mung siji
Mung kanggo memanik ing ati
Duh wong manis tresnaku ra bakal lalis
Sumpah ing ati rabakal mblenjani

⚠ Tips! Klik 2x


Kumpulan Lirik Original Lagu  Asmoro Lereng Lawu - Sindy Purbawati (Official), Lagu indonesia, Lagu Asia, Lagu Barat, Lagu Luar. Gener Lagu pop, Rock, Jazz, Gospel, Blues, RnB, Funk, Metal, Electronic, Raggae, Hip Hop, Techno, PopCountry, Dangdut, Latin, pOp Punk, Hardcore,Punk, Kepop. Kumpulan lirik yang di bagikan seperti isi musik official. Download kumpulan Lagu Mp3 sudah di berizin oleh kak Sindy Purbawati. Sindy Purbawati - Asmoro Lereng Lawu | Official Music Video

Post a Comment for "Downlaod Mp3 Asmoro Lereng Lawu - Sindy Purbawati dan Lirik"