Lirik Lagu Nyonggo Loroning Dodo - Ary Ashoka


Lagu Nyonggo Loroning Dodo 
Pencipta / Vocal : Ary Ashoka

Lirik Lagu Nyonggo Loroning Dodo - Ary Ashoka

Wes seprene suene
Sesandingan karo koe
Mergo kahanan koe ngajak pisahan

Opo wes lali
Karo sumpah lan janji
Koe milih gandeng liyane

Yowes tak iklaske wae
Mugo gusti paring dalane

Reff:

Bacut tak tresnani
Ning malah tok larani
Bacut tak tenani
Ning akhire loro ati

Lungo'o kono
Milio dalan sing liyo
Aku neng kene
Nyonggo loroning dodo

Intro Music

Yowes tak iklaske wae
Mugo gusti paring dalane

Reff:

Bacut tak tresnani
Ning malah tok larani
Bacut tak tenani
Ning akhire loro ati

Lungo'o kono
Milio dalan sing liyo
Aku neng kene
Nyonggo loroning dodo

Reff:

Bacut tak tresnani
Ning malah tok larani
Bacut tak tenani
Ning akhire loro ati

Lungo'o kono
Milio dalan sing liyo
Aku neng kene
Nyonggo loroning dodo
Senajan aku iseh tresno
Senajan aku iseh tresno


====== End ====== 

Full Lirik official Lagu Nyonggo Loroning Dodo Ary Ashoka, Lagu indonesia, Lagu Dagdut, Lirik lagu lengkap

#klaten #KlatenBersinar #KlatenJawaTengah



Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama