Lirik Lagu Kuto Klaten - Yoga Rysiana (Official)


Play Mp3 Kuto Klaten 

Downlaod Mp3 Kuto Klaten - Yoga Rysiana (Official)
Download 1  Download 2

Lirik Lagu Kuto Klaten - Yoga Rysiana

Roso kangen seng neng jero dodo
Raisoh dibendung koyo miline banyu samudro

Gelo seng tak rasakke saiki
Karepku kowe gelem ngerteni kahananku iki

Tresno kuwi butuh perhatian
Adoh soko moto mung marai beban

Reff:
Sakjane opo kowe pancen klalen
janji ketemuan neng kuto Klaten
nanging tekamu kesuwen-suwen
kesel atiku kepengen leren

Dongaku kowe ora keno godho
berubah tujuan marang wong liyo
aku iseh tetep njogo roso
snadyan atiku keloro-loro
keloro-loro.......

Music
Roso kangen seng neng jero dodo
Raisoh dibendung koyo miline banyu samudro

Gelo seng tak rasakke saiki
Karepku kowe gelem ngerteni kahananku iki

Tresno kuwi butuh perhatian
Adoh soko moto mung marai beban

Reff:
Sakjane opo kowe pancen klalen
janji ketemuan neng kuto Klaten
nanging tekamu kesuwen-suwen
kesel atiku kepengen leren

Dongaku kowe ora keno godho
berubah tujuan marang wong liyo
aku iseh tetep njogo roso
snadyan atiku keloro-loro
keloro-loro.......

===== End =====

Full Lirik official Lagu Kuto Klaten - Yoga Rysiana (Official), Lagu indonesia, Lagu pop, Lirik lagu lengkap, 

Video YouTubeYOGA RYSIANA - KUTO KLATEN (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama