Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Klaten Ninggal Tresno - Ary Ashoka


Lagu : Klaten Ninggal Tresno
Song Writer : Ary Ashoka & Alen Hanafi (Hamid)

Lirik Lagu Klaten Ninggal Tresno - Ary Ashoka

Aku Ora Nyongko
Sliramu Tego Medot Tresno
Tresno Sing Tak Jogo
Ning Malah Tok Gawe Cridro
Tak Lilakno
Koe Gandeng Ro Wong Liyo

Sliramu Gawe Aku Nyaman
Kadung Tresno Lalu Kau Tinggalkan
Atiku Tok Anggep
Mung Dinggo Dolanan
Tak Iklaske
Yen Pancen Ngene Dalane

Reff
Neng Kutho Klaten Iki
Sing Dadi Seksine Tresno
Nanging Koe
Malah Lungo Ninggal Loro

Ati Ra Kuat
Nuruti Kekarepanmu
Budhalo
Belok Kiri Ojo Noleh Mburi

Intro Music

Sliramu Gawe Aku Nyaman
Kadung Tresno Lalu Kau Tinggalkan
Atiku Tok Anggep
Mung Dinggo Dolanan
Tak Iklaske
Yen Pancen Ngene Dalane

Reff

Neng Kutho Klaten Iki
Sing Dadi Seksine Tresno
Nanging Koe
Malah Lungo Ninggal Loro

Ati Ra Kuat
Nuruti Kekarepanmu
Budhalo
Belok Kiri Ojo Noleh Mburi

Reff

Neng Kutho Klaten Iki
Sing Dadi Seksine Tresno
Nanging Koe
Malah Lungo Ninggal Loro

Ati Ra Kuat
Nuruti Kekarepanmu
Budhalo
Belok Kiri Ojo Noleh Mburi
Budhalo
Belok Kiri Ojo Noleh Mburi

====== End =========

Full Lirik official Lagu Klaten Ninggal Tresno - Ary Ashoka, Lagu indonesia, Lagu Dagdut, Lirik lagu lengkap

#klaten #KlatenBersinar #KlatenJawaTengah

Post a Comment for "Lirik Lagu Klaten Ninggal Tresno - Ary Ashoka"